Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. "Våra sjukdomar dem lade han på sig.."


NÄR JESUS RÖR VID DIG MED SIN HAND

var glad och tacksam över

att den är sårmärkt;


det var Dina sår

Han bar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-06 17:56



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Helt sant! Larz. S-E
2012-10-06

  Larz Gustafsson VIP
Det största av allt är att bli vidrörd av Den Högste.
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld