Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fokusera!

Ensamheten kryper in i märgen som det var kylan från självaste ragnarok.
Alla kommunikationer är borta telefonen ligger stendöd i nyskick.

"lev i nuet och sluta tänk så mycket" var det någon som sa, ett gott råd men svårt att följa när jag bara är någon annanstans.

Musiken är ett försök att tysta tankarna men jag börjar undra om det verkligen fungerar...

En sms signal hörs men det hjälpte inte mot permafrosten den här gången.

kroppen stelnar till..

Hej Herr Ågren, otrevligt att träffas...




Övriga genrer av Myrslok
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-06 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myrslok