Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val

Jag väljer varje tillfälle
Det är bara i mina egna ben och armar jag är bunden

I mitt huvud spelas ett sju minuter långt trumsolo
Fast det är jag som slår takten

Det är inte för att jag måste som jag flyr
Och jag springer så att mina lungor brinner

Och jag väljer varje gång




Fri vers av Myrom
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-07 13:40



Bookmark and Share


    Pennstift
"Det är bara i mina egna ben och armar jag är bunden" Så sant, så sant.
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Myrom