Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Challaleki, den ända mannen jag någonsin varit galet förälskad i!!


Kärlek åh, underbara kärlek!!


Idag är det just ett år, känns nästan som om det vore igår.
Jag gick där på stranden med min fladdriga kjol, med massa sol och swimmingpool. Sedan plödsligt såg jag dig där stå, dig ville jag gärna pussa på!
Jag visste att jag egentligen inte fick, men jag kunde inte motstå din varma blick.
Du kom snabbt upp till mig, sa "välkommen till bombay!"
Jag blev så glad att han kom just upp till mig, jag är ju liksom ingen tonårstjej!
Fanns så mycket vackra kvinnor, som såg ut som svartsjuka gudinnor.
Jag höll på just då gå där ifrån men då du ropa " Lyssna på min saxofon"
Du stod där och spelade med ditt långa vackra hår, kunde lyssna på dig i flera år.
Sen kom du fram och bjöd mig på middag, Jag kände va jag blev svag.
På kvällen vi träffades vid hamnen, du tog mig genast i famnen.
Vi skippade middagen och sprang hem till mig, ja då blev det massa vilt ståhej!!
Somnade gott och kände mig kär, men sen jag vaknade borta du är.
Du var den snyggaste mannen jag någonsin sett, älskade att du kunde komma upp i falsett. Vackra man vad jag längtar tillbaka, på dig måste jag igen få smaka!




Bunden vers av Anna-berta
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-08 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-berta
Anna-berta