Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floder av känslor

 

Känslor rinner ut från mina ådror

 

ner i floder längs mina bleknande armar

ner i den urtorkade marken vid jordens ände

 

där de ger nytt liv åt gamla tankar

 

kvar står jag och trampar i mitt tomma skal

 

varför känns min kropp så tung?




Fri vers av no one
Läst 709 gånger
Publicerad 2006-02-11 23:34



Bookmark and Share


    vilsenflicka
Jag vet varför den känns så tung
du är ju min biffiga morbror! väger typ 1 ton!
<3
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

no one
no one