Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar

Det finns de som höjer dig,
så du når långt över havets nivå.

Det finns de som sänker dig,
gör dig så liten att du knappt syns.

Sen finns det Du, 
tänkte hon ...

du som får mig
att likt örnen sväva
högt upp i det blå.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 868 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-10-09 12:13



Bookmark and Share


  S~A •••
Väldigt vacker
2017-11-19

    Mia Sedvall
Fin:)
2014-04-18

  Fem hjärtan VIP
Så vackert!
2013-05-01

  aol
så vacker text,
2012-11-08

  Osvalds_Dotter VIP
Denna texten var bra och fick
mina tankar att snurra.
Eftertanke....
Omtanke - bokmärkes!
2012-10-16

  Gunnel Eriksson VIP
Fint formulerat. Stämmer till eftertanke.
2012-10-10

  melancholia
vackert.
2012-10-10

  Maria T
Så fint.
Tänk att få sväva
2012-10-09

    ej medlem längre
Jag tycker om dina ord, som det ligger mycket sanning i!

Bokmärker!
2012-10-09

  Eva Helene VIP
Tycker om denna - mycket !
2012-10-09

  Palett
Bra text !!
2012-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
En helt underbar text...bokmärker...
2012-10-09

  Nasrin
Mycket vackert text!!!!
2012-10-09

    ej medlem längre
en meningsfull text
som gick rakt in i mitt hjärta
vackert framförd här ....
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP