Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns en text litet som tanke, litet som aforism, då kan man välja att kalla den för tanke och ändå låta den gå för att vara en aforism.


Dagens tanke 2012 10 09 något litet om att roa






Den som oroar
roar inte

medan den som roar
ändå kan oroa




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-08 16:14



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut hur man
än gör, kan man
få folk i gott
humör eller så
kan man bli efter
samma ord helt
enkelt utanför!

2017-11-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP