Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att känna sig ensam - vem är ansvarig för det?


Ensam

Familj
Aktiviteter

Ändå är jag ensam,
känner mig ensam.
Bestulen

Bestulen på kärlek och lycka,
på att vara lycklig i hjärtat,
känna mig älskad och uppskattad.

Nu är känslan en annan.
Långt ifrån lycka och harmoni.

Syns jag inte?
Kanske jag inte ens finns?
Om jag inte finns,
borde jag väl inte känna ensamhet?

Saknaden river i mitt hjärta,
i hela kroppen.
Längtan tar över,
längtan till det som gör att ett hjärta lyckligt.

Vems är felet? Mitt?
Vad gör jag för fel?

Måste sluta grubbla, ingen svarar...

Ok, torka tårarna, ta ett djupt andetag och sätt på ett leende.

Dags att möte omvärlden igen

Syns det att jag är ensam?




Fri vers av Ordböna
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-10 13:10



Bookmark and Share


  alvan
Igenkännande... trots allt så måste man ju i dessa stunder gå till sig själv. Det är ju den enda som kan förändra det...
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ordböna
Ordböna