Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min COMEBACK, dagbok tisdag 9 oktober 2012






Minns inte... pratade med sjuksköterskan, som berättade att hon ordnar med

kontakt med Eva Paglert på närpsyk, samt vårdplanering med socialpsykiatrin.

Spelade schack med en tjej och vann. Vilat, fick ny rumskamrat, en kille.

Mådde inte så bra på kvällen, gick och la mej vid 10.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-10 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP