Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text: Mr. Parker video and music by: YouSee


The Consciousness to create Reality…

 

Because I am,

because you are,

because we are,

we have the right to survive…




Fri vers (Fri form) av ERD-man-SKY VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-15 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP