Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Resprospekt

Så vacker du är, känslan

Jag tror mig se den.. din inre resa
Jag läser dig av i min vrå
Söker du livet..
du vill hitta kärnan
Indicier självklart bara på känn,
men önskan att ge vänskaps energi
så de ännu letande hittar hem

Vita Flingors första
Sakta Dalande

Vår Sols
första värmande
Tämj ett stegrande lugn
Outredd känsla steker häll

Grunden till stjärnan av mytologins Inir
Nineves ånger att så ofta bära
Den vackra oåtkomliga vet att tyda
När förnuftet inte vill lyda

Du är precis så fin, gasen i botten och det regnar precis överallt, det är så kallt, men jag..åh..jag är varm. Jag fryser inte en sekund för jag ler nu..ännu ett stegnärmare ljuset.
De möts där en dag. Igen.
Inte förr men sen.

Om inte hjärtat skall äta upp alla ord som en utsvulten fattig för att kräkas ut dem i kaskader om evig kärlek, nej det spelar endå ingen roll..det finns inte där, det finns inget som bär. men väl där.

ärligheten de aldrig kan förstå
hur kan det te sig så
varför göder de orden för att gå
Hur att må
Outredd känsla känns

önskar så klappa din febriga kind
dina varma mjuka läppar
ditt upptagna jag
undermåligt skiftande öde
när du mig inte är när
Min sentimentala pilgrimsfärd

hedrar vi det komfortabla
konstruktion av det comfortabla
förkrympt bröstkorg, snörad hårt,
varnar likväl värnar mig livet
där vi vet att inget kan tas för givet


skona mitt huvud eller skall vi ta kropp
Såg du mig rodna, man av visdom mer än dom
Där jag stod mot allt.. av ett.. kryp in..
Snurrande inspirations tid..within.

Vem av oss är sedd fram eller i bakifrån
när plågoriset lindras, förmildras från kuvad smärta
försakelse av lust och nöd

Svanka fram, ta emot
Längtan av att få ge så
Vill jag fylla allt, kyssar, hetta
Allt får vänta fast kroppen skälver
Från första stund

Längtan av en kyss

Solen sprutar hej vilt
Pannan ingen tilt
En marmor gudinna kan ej teckna sin egna gestalt
Lever jag så jufligt med hemlig tystnad inom

Hedrar förmåner, i livet, en irriterande fluga i livets glas
vad gör det, den drack väl inget

Kanske kommer du ihåg mig igår till nu och för alltid sedan
en vacker själ, elekrisk strålande styrka ut i hallontoppen
hårda
vänder om

en vis..s segrarinna delad för alltid i två
halvan, den delen är din..min.. utan pris
dansar vi alla genom livet


ser Juvel från mitt öga
vackraste fröjd
dansar smilgropar ännu höga
har du

sparade dagar som värms

sparade dagar som skall tas igen

sparade dagar som skall fyllas



I min dröm.Ta mig.för.fan.





Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-07 13:20



Bookmark and Share


  souleater
really like it!
2012-11-12

    ej medlem längre
Inlevelsefullt och sinnligt
2012-11-07

  LenaJohansson VIP
jag tycker innehållet är bra, o formen har lite takt o rytmbyten men detta kanske understyrker innehållet...kan jag känna
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP