Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En roll kan spelas på teater och i film, på fotbollsplanen. Den kan även åstadkommas med ett flygplan, ser då ut som en slags kullerbytta utförd på hög höjd av en eller annan skicklig pilot. Kontroll är även undersökning, regel.


Dagens förklarade ord 2012 10 15 kontroll






Kontroll
är den rörelse uppåt
som konten beskriver då den
kastas i höjden för att låta rensa sig
från småpartiklar som smugit sig in i den.

(Snarlikt som när du ruskar lakanet
istället för att byta ut det
efter att du badat eller duschat.)




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-19 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP