Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brus

genom ruset går minnesförlusten oförstörd
jag rusade in i flyktens minnesluckor
illusioner av snödroppar bådar
varningarnas tecken
via proxy
Vid återblick
ses allt i klart neon ljus
frågetecken evalueras till sanningar
du är min negation
att undvika dig är att undvika inversens inverkan
jag har inte tänkt elimineras till identitetsavbildningen
Det existerar ingen lösning för min ekvation.
Jag är en självoptimerande fallen ängel
Rekreationellt växande mot något
du inte kan förnimma..




Fri vers (Modernistisk dikt) av PolyMathWolverine
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-16 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PolyMathWolverine
PolyMathWolverine