Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subtilt

Skester, ord, antydningar, humör
Genom timmarna, växer som en elak tumör
Hur ska man förklara något som bara känns
När blickarna faller på, desto mera det bränns

Skrik du!
Skrik så du blir hörd
Men ditt eko lämnar ingen berörd

Lyssna, lyssna så still
nu börjar du höra hur orden blir till


När jag lyssnar, allt annat tystnar




Fri vers (Fri form) av s.e.a
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-16 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

s.e.a
s.e.a

Senast publicerade
En dag
Subtilt
* Se alla