Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om kännslan att bli Sviken


-Sviken-

Du som sviker gång på gång,
förlora till sist,
allt förstånd.

När förtroendet dör,
och du ingen behör,
kommer smärtan ännu en gång.

Du tänker tillbaka på den gammla tiden,
och du känner hur såren svider.

Liten oh ensam du är,
där du står helt utan begär.

Lamnad bakom alla,
oh du känner hur du börjar falla.




Övriga genrer av Tobias Berglund
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-20 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Berglund
Tobias Berglund