Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fattig lördagsnatt

vi målar fan på väggen
med kolkritor
och lite vattenfärg

vi bränner våra broar
med sista tändstickan
i asken

lamporna lyser men ingen är hemma
för vi har sprungit bort
och vi vill inte veta var eller vilka vi är

vi kanske hittar hem
vi kanske kommer tillbaks
till det där som inte på något vis
är eftersträvansvärt
vi kanske fastnar igen
i det vi hade innan vi tände lamporna

vi kanske kan stanna kvar
om vi fortsätter låtsas
att vi är vilse
medan vi suddar ut
fan




Fri vers av idalavida
Läst 469 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2012-10-21 01:23



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Den här tycker jag var ovanlig! Den är bra.
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

idalavida