Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens fall



När dagen nalkas
min själ gråter
ljust försvinner
fort
som om livet ska ta slut
allt blir mörkt
kan inte se
du är bara en skugga
vi når inte varandra
flyter omkring som i ett vakuum
i bland undrar om vi är värkliga
eller en lögn
som vill blir sant




Fri vers (Fri form) av Adagio
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-01 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adagio
Adagio