Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ponera (vidga allt).


Om man kunde fånga en persons alla andetag

och lägga dem i en snökula,

då skulle det bilda en otrolig melodi


Jag undrar hur det låter



Om man kunde fotografera en persons alla minnen

och skriva bildtext, metervis


Ja, då skulle man få ett hav av upplevelser

Och det finns inga skepp som kan segla långt nog

För att upptäcka rikedomen



Tänk om man kunde göra en karta av den lilles tankar,

när mamma och pappa genomgår skilsmässa

ja när den lille genomgår deras skilsmässa


Tänk för att då hade man gått vilse utan att aldrig riktigt hitta tillbaks

Trots att man försöker

Tills kartan är så skrynklig att man inte kan läsa den längre



Om man kunde skriva svaret på alla livets frågor i en bok,

då skulle kanske den boken ge födsel åt solen



Om man kunde ta på sig mina känslor när jag ser på henne

då skulle man faktiskt tycka att det var det skönaste som dragits mot hud,

någonsin


En odyssé för känslocentrum i hjässloben





Om man kunde måla av Guds kärlek




då hade man hunnit i fatt universums expansion för fjärde gången














Fri vers (Fri form) av KanskeJonasIdag
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-21 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skiljsmässa


/eller/


skilsmässa
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

KanskeJonasIdag