Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter juli.

Hon har en bräcklighet som glas

så genomskinligt skör

och i hennes skratt ryms världen

och jag vill aldrig mer stå utanför

och jag sparar varje viskning

i ett utrymme jag inte visste fanns

när snön faller tar jag fram dem ibland

och låter dem studsa mellan väggarna

för vintern är vacker men tyst och stum



och jag behöver ljudet av juli i mitt rum.





Fri vers (Fri form) av Frankie
Läst 175 gånger
Publicerad 2012-10-24 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frankie