Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haglet



Haglet
någonting har bråttom
inte jag




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-25 17:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
uttrycker ett förhållningssätt till livet ...
2012-10-27

    ej medlem längre
Allt för många har,

.....inte jag (heller).
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP