Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankolins kammare

Vi vakar i nakna nätter.

Grumliga ögonvitor av lanternor
över släckta trädkronor.

Vi vaktar i gömt dagsljus.

Slutna handflator i sommarjord
över frost sprängt glas.

Vi är åskådaren till snöglobens gömda innanmäte
mellan isridåernas sönderfall.




Fri vers (Prosapoesi) av aftab
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-25 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oerhört.
2012-11-01

  Drömfångare
Mycket vackert, stämningsfullt!
2012-11-01

  reza.hb
så otroligt bra skrivet!
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

aftab