Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morsan.

Det var i ditt andetag som mina lungor förstod sin funktion
att även luften från brända sädesfält består av syre
att även sagofigurer behöver hämta andan mellan skrattande ljusår.

Det var i ditt andetag som mina vingar befriade sitt löfte
om upplevelser av krafter bortanför drömmarnas vakttorn
om gryningens koppar reflektion i cyklopens öga.

Det var i ditt andetag som ordet empati kodades in i mina dna strängar
och när vinden smeker mina läppar är det dina ord jag minns
och ditt andetag skall bli mitt
i viskningen av hemligheter till ett par
nyfödda öron.




Prosa av aftab
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-27 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aftab