Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stod i oktober 2012 som ingress under en annan text, avser det du kan läsa som egen text här och nu.


Dagens reflektion 2013 02 07





Meningen med livet är att leva det.
Hur att fylla det?
Det är vad som glädjer eller tynger själen.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-07 19:37



Bookmark and Share


  Söder
Dagen till ära min 42:a födelsedag och därmed borde jag besitta svaret på frågan, den yttersta frågan om universum och livet och allt. Men det går bara ibland. Tack.
2013-02-09

  figurett
Antar man, att Stefan Jarl, som vid en intervju kring sin nya dokumentär Godheten, tog upp devisen att man lever längre om man är arg, så lär man bli sådär 110... Eftersom man med sin sjuka, och andras, humor, skrattar en del så är...Av vikt, annars egentligen ingenting annat...än att just reflektera solen i sitt sinnes vemod...
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP