Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyck om du

Trodde inte på kärlek
En praktisk realist
Livet rullade på,
fungerade
Så kom du.
Lärde mig så mycket
- att jag hade fel
Kärleken finns
men den gör ont!




Fri vers av Stålis
Läst 103 gånger
Publicerad 2012-10-26 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stålis

Senast publicerade
Tyck om du
Kan du tro!
Stenis
* Se alla