Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom på dessa ord igår då vinden var isande kylig och jag drack varm choklad till fikat....


Blå

Blå


Barngummistövlar
i

Frostiga
löv

avger

Frasande
läte

Flyger
hit
och dit

Framåt
med
vindens hjälp

och

Fötterna
sprider

barnaglädje

i

Frusna
löv

Försvunnen
sol bakom
gråblå moln

det är
dags att

in och
dricka varm
choklad ur
en
blå mugg

121027










Fri vers (Fri form) av sajo
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-27 13:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint......
2012-10-27

    ej medlem längre
Tycker mycket om den "frostiga" känslan i din text!
2012-10-27

  Maria T
Jag hör hur det
frasar i frusna löv
2012-10-27

    ej medlem längre
fin text..
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo