Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite höstskrap



Himmel kall klarblå
boll krasar höstlöv
hunden ryker

Höstsyrsan och jag
våra veka armbågar vilar
mot människobord

Håller maten varm
barnen leker
att de är döda




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-27 15:15



Bookmark and Share


  Tomas Söderlund
Gillar den tredje särskilt.
2012-11-19

    ej medlem längre
Den tredje är en fullträff!
2012-10-27

  Nanna X
gillar den rykande hunden
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP