Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande längtan


Det finns en kvarglömd längtan i det blå

som smeker och leker med ljumma vindar

Den vill så gärna drömmarna hänga på

och små solstrålar runt sitt finger lindar

Det finns ett tvivel som svävar helt fritt

där bland stjärnornas glödande kroppar

Det smälter hoppet som är ditt och mitt

till den förbjudna längtans beska droppar











Fri vers av FlumLisa
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-28 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FlumLisa
FlumLisa