Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara min, utan allas!

Det finns väl ingen
som är så efterlängtad
såsom Du är och alla
tycks ha Dig kär...

För innan Du ens har
dykt upp, Du på allas läppar är
och mitt i natten kan någon vakna
och till och med säga att
Du borde redan vara här!

Men vi vet ju alla att Du har aldrig missat
tiden någon gång men visst, vissa nätter kan
längtan efter Dig kännas så lång...

Men bäst är det när Du kommer med
en gyllene rodnad vid horisonten
lite guldkantantad så för då
känner man
bättre kan ingen dag börja
som när Du sprider dagens ljus
för oss så Aurora
för då kan det kanske även i det svåra
sås ett nytt gott tankefrö
så Kära Aurora bara strö, strö och strö...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-29 17:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
To the end of time.........
2012-11-01

  Ljusletaren
Mycket bra ordat/kram
2012-10-30

  ResenärGenomLivet VIP
Fint att vi kan ha den tillsammans...
2012-10-29

  Eva Langrath VIP
Váckert skaldat om morgonrodnanden
2012-10-29

  Irene Åberg
Hej.Ewa-Britt.Så Vackert-Det-Bästa TACK.
Morgonrådnandens Gudinna så Klar.
Hoppas att du stannar hos oss Kvar.
I.Åberg
2012-10-29

  Tarantaran
Fin text om Morgonrodnad!!

Jag var så norrskensorienterad
idag så jag läste den så..

..den heter ju också Aurora
men är litet mera sällsynt :)
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt