Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten någonting som jag skrev ner på en post-it lapp


Mörka Ögon

Köp mjölk
Russin
Bröd
Apelsi..ögon...(!?)

...

Dina mörka ögon
förföljer mig
nätterna igenom

jag kommer inte undan

Du har märkt mig
med ditt sigill
 

...

din skörhet
skönhet
allt
gjorde mig 

andlöst
mållös

men det var dina
mörka ögon
som gjorde mest
bestående intryck
avtryck

då de fortfarande
efter så lång tid
finns kvar

...

fastetsade
 i mitt minne

 

 

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-30 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP