Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenbock

Dröm inte med mig
men ge mig dina händer
till tröst.

Vinden ökar i ditt hår
sliter sönder mitt tålamod
tills bara tungan finns kvar
och det som kan klättra uppåt
på steniga bergsstigar.

Om du har horn?
Det har du.
Välvda och vackra.




Fri vers (Fri form) av Annawingus
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-30 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annawingus
Annawingus

Senast publicerade
Stenbock
KB
* Se alla