Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamsterhjul.

Vi fastnar i rutiner.

Vakna,
Gå upp,
Äta,
Slava,
Åka hem,
Kolla på tv,
Sova,
Vakna.

Vi blir så vana vid dem,
att vi tror att vi inte klarar oss
utan dem.

Att vi drivs till vansinne,
om vi inte konstant gör någonting.

Alltid någonting.

Och sedan dör vi.




Fri vers (Fri form) av Emil Johansson
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-31 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Johansson
Emil Johansson