Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min natt

Tyst.
Mitt i natten.
Ligger och lyssnar.
Ingen är vaken.
Aldrig under dygnet är jag så ensam som nu.
Skönt.
Nu kan jag tänka i lugn och ro.
Ingen stör mig.
Jag är lugn.
Inga panikattacker.
Pappa snarkar ljudligt.
Tyst.
Kan titta ut.
Mörkt.
Alla sover.
Skönt.
Jag kan andas igen.
Senare vila min trötta kropp och förbereda mig inför morgondagens utmaningar.
Men nu är det tyst.
Ingen stör mig.
Alla sover.
Skönt.




Övriga genrer av Linnéa Gustavsson Alfredsson
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-31 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Gustavsson Alfredsson
Linnéa Gustavsson Alfredsson