Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvist

Under nattens ensliga timma ligger jag i min säng och funderar.
Tänker och reflekterar över mitt flyktiga, futtiga liv.
Vad är ett liv egentligen värt?
Ett annat liv - ett i gengäld?
Jag vet ju att överallt dör människor.
Liv försvinner.
På grund av orättvisor.
Så vad gör just mitt liv värt så himla mycket?
Vad gör mig "speciell"?
Vi är alla speciella.
Men ändå måste många dö för att få ska ha det bättre.
Ingen har påstått att livet ska vara rättvist.
Men måste det verkligen vara så fruktansvärt orättvist?




Fri vers av Linnéa Gustavsson Alfredsson
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-01 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej!
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Linnéa Gustavsson Alfredsson
Linnéa Gustavsson Alfredsson