Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jesus är det sanna Lejonet av Juda och Konungarnas Konung.


IBLAND ÄR MUSIKEN DET ENDA JAG VILL

symboler markerar

vår tillhörighet

vår smak stipulerar

vår samhörighet

och ränderna går inte

ur särskilt lätt

för allt var så intensivt

och så hett

 

 

till bilden hör mer

än det ögat kan se

som alla de minnen

som får mig att le

som anna och jill

och en hel del därtill

ibland är musiken

det enda jag vill

 

 

 

en hammock på havsstranden

gunga och njut

snart flyttar jag bort från

där allting tar slut

kulturen och rötterna

en motvalls man

med baktakt i fötterna

månstampar han

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    31/10 - 1/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-01 06:04



Bookmark and Share


    Nils Järn
Fin hyllning åt musiken som följeslagare...
och jag håller med dig om Lejonet från Juda....
Kung är han!
2013-09-02

  Nasrin
En sanning om musikens gåta. Jätte fin har du skrivit! kram
2012-11-07

  Federico Romano
Bra skrivet, jag ska låsa in mig och måla sista 8 dagarna på året ta tillbaka min tradition åt konsten..
2012-11-07

  mare VIP
Larz, du är
en bra poet
det ingen
hemlighet ! ;)


2012-11-07

  mare VIP
Bra, härligt !
2012-11-07

  La Magnólia VIP

Många sanningar .. och musiken är av stort värde ...
2012-11-03

  © anakreon VIP
Gillas högt och rent!
Calle
2012-11-03

    ej medlem längre
Visst är det så Larz.
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP