Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://youtu.be/pFKCGnkR8Xw


herregud - vad trodde du?



att jag inte skulle förstå?

jag skulle vilja pissa ifred.
jag skulle vilja skita ifred.

jag skulle vilja onanera ifred.

jag skulle vilja skulle vilja äta
i fred.

skulle vilja somna ifred.>
jag skulle vlja vakna ifred.

jag skulle vilja leva i fred.




Fri vers (Fri form) av uppslagsbok
Läst 180 gånger
Publicerad 2012-11-01 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uppslagsbok
uppslagsbok