Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November



I hörnet på farstutrappan hoprullade togor,
lönnlöv nedklottrade av svartmögel och solfläckar.

Inomhus pyr röda knoppar i ärvd novemberkaktus.
Ute kan man se hur kala trädstammarna samlar ihop sig
som bajonetter under moln - skogen skyldrar gevär.

Grankvistar binds.
På kyrkogårdarna blandas traktorljud och allvar.




Fri vers (Fri form) av Arja Söderfeldt
Läst 45 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-02 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arja Söderfeldt
Arja Söderfeldt

Senast publicerade
November
* Se alla