Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDERNA BLIR HÅRDARE

människor far illa

värre än värst

det man har byggt upp är

sjukt och perverst

utan Guds ledning

famlar man i dimma

sällan ser en hedning

fyrens ledljus glimma

de som skulle vittna

om det sanna Ljuset

sitter ständigt tysta

gömmer sig i huset

människor far illa

vargen far fram

river, sargar, dödar

får eller lamm

saltet miste sältan

duger inte alls

trampas ner av massan

ingen som ger hals

skymning blev till midnatt

dagarna försvann

har din lampa slocknat?

brinna, brunnit, brann...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-03 06:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåder i MASSOR !!
Sparas !
2012-11-06

  anits VIP
Bra och sant skaldat
2012-11-04

    ej medlem längre
Bra Larz."en svensk tiger" ungefär,tyvärr.
2012-11-03

  ResenärGenomLivet VIP
Det här skulle ju stå under "brandfackla" för det behövs verkligen...så att folk vaknar...tyvärr är det så sant...bokmärker!
2012-11-03

    ej medlem längre
påminner mig om hur lätt det är att tappa vägen
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP