Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMEDGÖRLIG

slår mig loss

sparkar mig fri

ingen kompromiss

för såna som vi

hoppar av

bryter mig ut

så fri jag kan bli

innan tiden tar slut

 

 

min tur nu

jag säger ifrån

passar det inte

kan man hoppa i ån

ger mig själv tillstånd

att bara finnas till

inte göra sånt

mitt hjärta inte vill

 

 

 

struntar i hur

man uppfattar mig

man får respektera

att ett nej är ett nej

bryr mig inte om

att tillfredsställa er

omedgörlighet

blir det enda ni ser

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-03 11:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Enastående bra !!
Denna MÅSTE absolut
SPARAS ;)
2012-11-06

  anits VIP
Mycket bra skrivet
2012-11-04

  Carl O Andersson
Bra och Rakt Protesterat
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP