Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLIANS I SVART

svarta malin och jag

vi förenas i vårt hat

fast kanhända är jag

rentav mer rabiat

detta hat är det enda

som sammanför oss

vi är barn som är brända

och älskar att slåss

 

 

våra facklor ska bränna

ett tempel av papp

 den som bor där ska känna

att tiden är knapp

sedan flyr vi från brottsplatsen

åt varsitt håll

då har vår allians

spelat ur sin roll

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-03 12:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Verkar som alla partier
spelat ut sin roll !

2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP