Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mormors och morfars grav


Alla helgons dag

Frosten strör glitter

över dunkelblå gravar

Himlen har landat




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-11-03 13:33



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
"Himlen har landat"
men så vackert,,
Jenny
2012-12-05

  anits VIP
Mycket fint skaldat om denna dag
himlen har landat underbart
2012-11-04

  Monika A Mirsch VIP
det är gott när de som gått
vänder åter om än för en enda dag
i året - skönt skriftat
2012-11-03

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet om denna dag...
2012-11-03

  Anya VIP
Jaa vad fint, himlen har landat! Verkligen sant!
2012-11-03

  Linda CH VIP
Fridfullt och mycket vackert!
2012-11-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
Finstämmig
2012-11-03

  bittemi VIP
Så vacker!
2012-11-03

    ej medlem längre
utmärkt, och mycket vackert!!
2012-11-03

  Lena K Nilsson VIP
Fina små rader ...
2012-11-03

  aol
så vackert,
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP