Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Midinetterna i Paris var ofta unga, söta kvinnor vars lunchrast var så lång att de även hade tid att flanera en stund i staden, till många herrars förtjusning. Flickan på bilden är extrautrustad.


4/11: Namnsdagslimerick till Sverker

På Rue LaFayette i Paris

sa Sverker: "säg, vad är ditt pris"

till en midinette,

som då föga kokett

med ett vrål kallade på polis.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-04 03:03

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En i tidig ungdom svärmorsdröm
lättar blott på sin ömma töm
då i lätt barnsliga kläder
han skådar där en flickaktig tjäder
en varelse vacker uti var söm
2012-11-04

  Carl O Andersson
Bara för hon var kokett
kan det ej va honnett
att på detta sätt
fråga om priset är rätt

2012-11-04

    ej medlem längre
Bra att du påminde om att grannen har namnsdag,med denna fina limerick.
2012-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Hästen heter...
2012-11-04

    ej medlem längre
Jag kände en fin gammal farbror som hette Sverker...
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP