Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STACK I STÄV

internet surrar av rykten

plötsligt tar någon till flykten

det sägs han är en förryckt en

han visar dem ändalykten

 

 

den verkligt upplysta stigen

ser han vid sidan av krigen

Ordet är ljus och är lykta

även för påstått förryckta

 

 

välj, välj för livet

förbli där

detta är farliga tider

frigjord, befriad

han skrider

genom en samtid som lider

 

 

stick i stäv stack han från stacken

han vände skyndsamt på klacken

när han iscensatt attacken

vi ses ej mer

hej då, macken!

 

 

LARZ GUSTAFSSON    4/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-04 12:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, Larz :
du kan skriva du !
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP