Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=jcIER7UA2tE&feature=my_liked_videos&list=LLsNKcLRPDIemPv64cikOciw


GÄVLE BORDE SPELA SKA

jag funderar på att dra

för det här känns inte bra

inte någonting att ha

gävle borde spela ska

 

 

grått och trist novemberrusk

jag blir utskälld av en slusk

inget jag behöver ta

gävle borde spela ska

 

 

svartvitrutigt till attack

mycket coolare än schack

ska-ka på ditt dna

gävle borde spela ska

 

 

two tone-kamp mot frustration

i en nästan sorgfri zon

roa er, som buster sa

gävle borde spela ska

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    4/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-04 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP