Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRFÖRISK GLANS

förförisk glans

bjuder upp en man till dans

en dold invit

till dess luxuösa svit

förförisk glans

kan försätta dig i trance

du kommer en bit

men når aldrig ända dit

förförisk glans

ingen plats för en romans

en offerrit

som är mera trick än treat

förförisk glans

som en solkatt någonstans

en sorts retreat

som blir mera sour än sweet

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    4/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2012-11-04 12:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP