Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängladans

I dansens virvlar
kom du,
du såg mig,
du log mot mig,
jag kunde ta emot
din kärlek,
äntligen.
Nu förstår jag
vad du ville ge mig
men inte kunde.
Tack..
Jag förlåter dig!




Fri vers av Shifra
Läst 200 gånger
Publicerad 2012-11-04 19:48



Bookmark and Share


  Federico Romano
Förlåta är altid stort.. Bra..
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Shifra