Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling, älskling

älskling, älskling visst älskar jag dej
älskling, älskling lovar du kan lita på mej
älskling, älskling jag vill absolut inte ha en annan tjej
älskling, älskling jag önskar att du förlåter mej
älskling, älskling jag glömmer aldrig dej
älskling, älskling kommer du nånsin glömma mej???




Fri vers av Atle
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-07 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Atle