Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TID OCH EVIGHET

efter utståndet lidande

blir jag gränsöverskridande

när min tid på vår jord är slut

har min eld inte brunnit ut

döden, som var min baneman

blev besegrad när Jesus vann

tacksam tar jag emot den nåd

som ska sporra till nya dåd

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-07 06:37



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis, evighetens ljus väntar !
2012-11-08

  katastrofromantiker
Ja! :)
2012-11-07

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Vacker! Och sann, menar jag.
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP