Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens omöjligaste jobb

 

Fyra år till fick han

presidenten Obama.

Hur skall han orka?




Bunden vers (Haiku) av © anakreon VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-07 13:28

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
många anhängare, många belackare vet man att han har. Jag tror han dessutom har många förebedjare och mycket is i magen av den sort som kallas mod. Frågan obesvarad...
2012-11-07

  Måna N. Berger
Inget lätt jobb som ligger framför honom. Men vi håller tummarna!
2012-11-07

  Marja-Liisa Koski VIP
Må någon däruppe i himmelen ge honom styrka och kraft!
Kram!
ML
2012-11-07

  Annie b'larsson VIP
En god reflektion. Kunde inte sova i natt, orolig för utfallet, men det gick ju bra. Vaknade plötsligt av att Obama höll sitt segertal. Jubel i mitt hjärta. Det blir inte lätt, det vet vi. Ledsen och arg blir jag när jag tänker på hans motståndare, som jobbar så hårt på att förstöra för honom - och därmed för hela USA och resten av världen. Varför är det alltid så?
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP