Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUM

det vackra folket får varandra

alla andra ska se på

när alex får sin alexandra

och dricker vin i en berså

vi som blev över reduceras

till gräddans auditorium

vi är som kåkstäder runt centrum

det som man brukar kalla slum

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     7/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-07 18:06



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänkvärd dikt
2012-11-08

  Marianne Räf
Tycker om texten.
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP