Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kul med ord


Sajos släkt ABC

Av
Bokstävernas
Code

DNA
Efterliknar man ens
Föräldrar i mångt och mycket

Generna
Har historiska drag
Jag jämför

Karaktärsdragen med en bild
Liknande
Mammas

Näsa
Och den
Passar in både manligt och
Quinnligt

Riktigt drag
Sannolikt
Tillhörande
Utseende av

Vallonskt släkte
Wallenbergare intas och i bakgrunden hörs
Xylofonen
Ytligt

Zoomar in mitt DNA
Ångrar inte att jag
Ägnat tiden till släktforskning men jag
Önskar en bok om Vallonerna

121108




Fri vers av sajo
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-08 14:03



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Vilken härlig släkt, sajo!
2012-11-09

    ej medlem längre
Jättebra Sajo!
2012-11-08

  aol
bra skaldat,
2012-11-08

  anits VIP
Bra skaldat sajo
2012-11-08

    Birgersdotter VIP
Väldigt bra skrivet..Bravo
2012-11-08

  Ljusletaren
Ljuvligt ... samma tema och ändå så olika ord.
Snyggt jobbat/kram
2012-11-08

  Lynx63 VIP
Fniss ett ABC som är ett DNA.
Gillar...

2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo